Hasičský víkend v Lulči

28.05.2012 13:39

V sobotu se konal IX. ročník Memoriálu Oldřicha Nedomy v Lulči, kde přípravka v požárním útoku zvítězila. Naši malí závodníci byli postaveni i a štafetu 4x60 metrů a to v kategorii mladších žáků, kde se umístili na 15. místě z dvaceti,takže kluci (i holky) předvedli,že se příští rok v této kategorii rozhodně neztratí.


Mladší žáci požární útok - Kajmani 5. místo, Draci 11. a Rafani 18. místo. Ve štafetě 4x60 metrů - Kajmani 2. místo, Draci 9. a Rafani 17. místo. Starší žáci v požárním útoku 3.místo a ve štafetě 4x60 metrů byli sedmí. 

A v neděli jsme pokračovali ve stejném areálu - tentokrát na Okresním kole hry Plamen, kde se naši mladí hasiči utkali s ostatními v následujících disciplínách: požární útok, štafeta 4x60 metrů, štafetový běh CTIF a mladší a starší žáci navíc i v požárním útoku CTIF. K výsledkům se připočítaly i výsledky z podzimního ZPV a štafety dvojic (Hlubočany - Kučerov). 

Výsledky ve zkratce - přípravka v žádné z disciplín nenašla přemožitele a tak zvítězila na plné čáře. Mladší žáci - Kajmani celkově 5. místo, Draci 11. místo. Rafani na okresním kole nesoutěžili, ale pomohli svou účastí kamarádům v disciplínách CTIF. Starší žáci se bohužel pro malý počet členů družstva nemohli zúčastnit všech disciplín a skončili tak na 8. místě.

Kompletní výsledky z obou soutěží včetně časů jsou umístěny v přehledu závodů v sekci "Mladí hasiči".

Všem, kteří pomáhali hladkému průběhu patří obrovský DÍK!!!