Nedělní Dražovice

10.06.2012 20:00

Mladí hasiči se ani v neděli nenechali odradit deštěm a vyrazili do Dražovic. Přípravka i tentokrát zvítězila a to s časem 27,09 vteřin. Někteří startovali i na šedesátce. Protože nebyla kategorie přípravky zvlášť, tak vyzkoušeli jaké to bude příští rok,kdy budou běhat za mladší žáky. Přestože se neumístili, jejich výsledky a časy byly dobré. Jen si budou muset dávat pozor na zbytečné chybičky, kvůli kterým měli někteří NP. 

Mladší žáci - Draci dokončili svůj útok s menším problémem na rozdělovači a umístili se na 15. místě. Kajmani zopakovali včerejší skvělý výkon. Útok zvládli ve skvělém čase něco málo přes 19 vteřin a získali stříbro!! Na šedesátkách podali skvělé výkony, ale na bednu to ani dnes nestačilo.

Svůj smolný víkend si tentokrát vybrali starší žáci. Po sobotní smůle s hadicí se v neděli přidaly dva úrazy na šedesátce, které znemožnily Katce a Abdulovi nastoupit na požární útok. Ostatní to ale nakonec zvládli v šesti (s půjčeným proudařem z Kajmanů). Vedli si skvěle a výsledek vzhledem k podmínkám byl výborný. Alespoň někomu se v šedesátkách vedlo - Marcel Kodad se umístil na stříbrné příčce.