Sezóna družstva žen

21.09.2013 07:55

Ženy z Lulče zahájily sezónu v novém složení, které se tzv. „ladilo“ téměř celé léto, aby se pro nové holky našlo správné místo. Například strojnici jsme našly až v srpnu a bylo to znát. Účastnily jsme se soutěží, na které jsme byly schopné poskládat celé družstvo.

Letos jsme soutěžily ve složení: Ivana Brandýsová z Tučap - stroj, Jana Vystavělová z Kučerova – koš, Katka Nezpěváková a Katka Potáčová – spoj savic, Hela Sekaninová z Habrovan – hadice „B“ a Martina Šťastná, Soňa Zabloudilová z Nemojan a Bára Plšková z Dětkovic na proudech.

Scházely jsme se k trénování každý týden a soutěže převážně vycházely na soboty. Snažily jsme se trénovat tak, abychom mohly docílit co nejlepších časů. Umístění na vrchních příčkách potěší, ale základem je to, že nás baví tento sport a jsme schopné se sehrát. Uvědomujeme si, že družstvo má 7 členů, a tak může dojít k sedmi různým chybám.

Umístění na soutěžích: Drnovice - 13. místo, Hostěrádky-Rešov - 4. místo, Radslavice - 9. místo, Senetářov - 9. místo, Litenčice - 5. místo, okresní kolo - 6. místo, Hlubočany - 6. místo, Habrovany - 4. místo, Kučerov - 7. místo, Dražovice - 5. místo, Tučapy - 1. místo, Hoštice-Heroltice - 2. místo, Hodějice - 10. místo, Ivanovice na Hané - neplatný pokus (praskla hadice)

Nejlepším výsledkem v tomto roce je 1. místo se skvělým časem 18:89s v Tučapech. Tento výsledek nás nakopl a utvrdil v tom, že tréninky nejsou zbytečné a jsme schopné konkurovat i ostatním týmům.